Adalı Dergisi

Adalı Dergisi Adalar Vakfı'nın 2003 yılından beri yayınladığı İstanbul Adaları (Prens Adaları) üzerine herşeyi içeren bir süreli yayındır.

Adalar Müzesi

İstanbul'un ilk kent müzesi 6 yıldır açık

12 yıldır Adalar'ın yazılı ve görsel vitrini

ATGM

Adalar'da sürdürülebilir turizm için girişim

Adalı Yayınları

Adalar'a özel kütüphane oluşuyor. 55. kitabımız yayımlandı

Adalı Dergisi

Adalı Dergisi, 2003 yılında, Adalar Vakfı’nda yeni dönem olarak tanımladığımız bir dönemde yayınına başlanmış ve kesintisiz olarak bugüne kadar yayını devam etmiştir. Adalar’ın son 12 yılına her yönüyle ışık tutmuş, kayıt altına almış, bir bakıma arşivini oluşturmuştur.

Adalı Dergisi, şu anda aylık dergiler arasında 12 yıl ve 127  sayıdır yayınlanmakta olan tek dergidir.

Dergi, aynı adla internet ortamında da yayınlanmaktadır. Dergiye www.adalidergisi.com adresinden ulaşılabilir.